Fysiotherapie Praktijk Koog aan de Zaan
  • A  A  A  
Praktijktijden
Ma: 8:00-20:00 • Di/Wo/Do: 08:00-21:00
Vr: 08:00-18:00 • Za: 09:00-13:00

Kinderen ontwikkelen spelenderwijs de zintuigen en motorische vaardigheden. Meestal verloopt dit probleemloos. Bij sommige kinderen gaat de (motorische) ontwikkeling echter langzamer ten opzichte van leeftijdsgenootjes. Dit kan komen door een aangeboren afwijking, aandoening, ziekte, een ongeval of de trage ontwikkeling is spontaan verworven. Voor kinderen van 0-18 jaar met onder andere motorische ontwikkelingsproblemen, voorkeurshoudingen, afplattingen van schedels (bij baby’s) of orthopedische problematiek biedt Fysiotherapiepraktijk Westerveld kinderfysiotherapie die begeleiding en ondersteuning geeft.


Welke vorm van Kinderfysiotherapie pas het best bij uw kind?

Één oplossing bestaat niet wat betreft kinderfysiotherapie. Per kind bekijken wij wat hij of zij nodig heeft om tot een goed resultaat te komen. In overleg met u stellen wij een behandelplan op, dat zo nodig aangepast wordt in de tijd. Bij elke behandeling evalueren wij hoe de situatie ervoor staat; daar spelen wij direct op in. De behandeling is erop gericht om spelenderwijs de bestaande problematiek te verhelpen of te verkleinen.

Vertrouwensband

Fysiotherapiepraktijk Westerveld bouwt graag een band op met zijn cliënten. Als het gaat om kinderen met zowel het kind als de ouders. Het liefst door een open houding en een prettige, veilige sfeer te creëren. Daarmee willen wij het behandelproces zo goed mogelijk laten verlopen en mensen vertrouwen geven in de route naar herstel.

Contact Over Kindertherapie